Kleine druivenclafoutis

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga een kleine druivenclafoutisOlga: ‘Het Franse nagerecht Clafoutis is een cake-achtige ronde koek met fruit er in, die lauw-warm in punten gesneden wordt geserveerd. Het is een stijlvolle afsluiter van de maaltijd en doet het na een feestelijk dinertje heel goed. Deze eenpersoons variatie is minstens zo aantrekkelijk en maak je met een restje druiven. Prettige bijkomstigheid: het is snel en eenvoudig te maken.’Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke druivenclafoutis zelf kunt maken. Klik hier voor een overzicht van de recepten van de afgelopen tijd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren