Zwaargewonde bij ongeluk met motorfiets op de Wijkerslootweg

Afgelopen nacht rond 02.42 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Wijkerslootweg in Nieuwegein. Ter plaatse lag een motorfiets op de weg, omringd door veel brokstukken. Deze is door het ongeluk in vlam gevat. De brandweer heeft de motorfiets geblust. Het slachtoffer lag enkele meters verderop in de berm en verkeert in zeer ernstige toestand, wat ook de inzet van een traumahelikopter vereiste.

De politie tegenover onze redactie: ‘Bij het ongeluk wat vannacht heeft plaatsgevonden op de Wijkerslootweg in Nieuwegein, is een 25 jarige man uit Nieuwegein zwaargewond geraakt. Het betreft geen scooter zoals eerder werd gemeld, maar een motorfiets. De man sloeg met zijn motor over de kop en kwam daarna tegen een boom, dat was te zien aan de schade van de helm en de boom. Een ambulance die toevallig in de buurt was kon al snel hulpverlenen, de man was aanspreekbaar.’

Volgens de politie is er sprake van één slachtoffer, die naar het ziekenhuis is gebracht. Er is nog veel onduidelijkheid over hoe het voorval heeft kunnen plaatsvinden, aangezien er bij het ongeluk geen ander voertuig zichtbaar was. De bestuurder kwam vanuit de richting van De Poort van Nieuwegein. De situatie wordt verder onderzocht door de politie.

Foto’s: RBF Media die voor De Digitale Stad Nieuwegein ter plekke was

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk