Zondag veteranengala in Nieuwegein

Aanstaande zondag vindt er vanaf 11.00 uur in sporthal Merwestein in Nieuwegein een bijzonder en uniek volleybalevenement plaats. Tijdens een zogenaamd Veteranengala zullen ploegen die begin jaren negentig in de eredivisie speelden in een zo origineel mogelijke samenstelling tegen elkaar in het veld treden.

Deelnemende teams zijn onder andere Piet Zoomers/Dynamo, TDK/Brevok, Deltalloyd/AMVJ, Sudosa, Ekspalvo, Autodrop/VCG, Martinus, Rentokil/ZVH en Vrevok. Ook zal er een zogenaamd All-star team meedoen met generatiegenoten die geen hele ploeg bij elkaar konden krijgen. Bekende trainers als Jeroen Bijl, Michel Everaert, Jaap Vos, Henk Hansma, Arthur Vennik en Harry van de Brink trekken hun speelshirt weer een keer aan. Maar ook toppers van toen als Klaas Sybrandy, Peter Komproe, Valentijn Huiyberts, Steffan Offenbeek, Harry Hoiting, Arko Kuilder, Ron Kieft en Geert Vlasma zijn van de partij.

Vrevok zal aantreden met de volgende spelers: Roger van Schie, Mark Meuleman, Peter-Paul Everaert, Martijn Bergink, Michael van de Brink, Jethro Knoop, Martijn Duits en Erik Gras.

Afhankelijk van het niveau en de conditie van de veteranen, zal rond vijf uur de laatste wedstrijd gespeeld zijn. Naast het volleybal worden er nog een aantal nevenactiviteiten georganiseerd. Tussen de wedstrijden door is er voor het publiek een serveerwedstrijd. Het is de bedoeling dat tijdens de wedstrijden ook nog beelden van vroeger op een groot scherm te zien zijn.

Het toernooi van aanstaande zondag 15 februari begint om 11.00 uur. Om ongeveer 14.00 uur vinden de activiteiten voor het publiek plaats en rond 16.30 uur is de finale gepland. Het toernooi wordt georganiseerd door Arno van Solkema, Sander Mulder en Richard de Kogel.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren