Zomeractiviteiten voor de jeugd in de Bibliotheek Nieuwegein

Deze zomer is er zo veel te doen in de bieb en bij hun partners! Of nu het zonnetje schijnt of het hard regent, je hoeft je niet te vervelen. Hieronder vind je een handig overzicht van alle zomeractiviteiten voor de jeugd van de Bibliotheek Nieuwegein. Een volledig overzicht van alle activiteiten vind je op deze agenda.

Screenshot

Feest!
Er is genoeg te vieren deze zomer! Op vrijdag 19 juli maak je kennis met het vernieuwde Stadshuis tijdens de Proefdag. Geef je zintuigen de kost! En op donderdag 25 juli vieren we de zomer tijdens het zomerfeest Bij de Fortwachter. Of doe mee met de zomerbingo op donderdag 8 augustus in de Bibliotheek in het Stadshuis.

Creatieve activiteiten
Ben je graag creatief bezig? Kom dan naar de tekenworkshop met kinderboekillustrator Aron Dijksta op dinsdag 23 juli (in de Bibliotheek in het Stadshuis). Teken jouw fantastische vakantielogeerpartij! Liever een kunstwerk maken? Op donderdag 1 augustus maak je een zomerkunstwerk met allerlei materialen uit de natuur bij Fort Vreeswijk.

Experimenteren
Ben je geïnteresseerd in experimenteren en nieuwe technologieën? Dan is het Open Lab in het CityLab (Stadshuis) echt iets voor jou. Ga aan de slag met de 3D-pen, elektrische circuits of maak een stop-motionfilmpje. Dit kan op verschillende zaterdagen deze zomer. Bekijk daarvoor de agenda. Of volg een workshop 3D-printen op donderdag 15 augustus.

Voorlezen
Natuurlijk wordt er deze zomer ook veel voorgelezen in de bieb. Kom op dinsdag 30 juli naar het meertalig kinderboekenfeestje in de Bibliotheek (Stadshuis), op donderdag 6 augustus naar de zomer voorleespicknick bij Buurtplein De Componist en op dinsdag 13 augustus naar het kinderboekenfeestje op Buurtplein Batau!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk