Zilver en brons voor rolschaatsters van KRC

In het weekend van 8 en 9 oktober, heeft het Nederlandskampioenschap Kunstrolschaatsen voor de B-klasse plaatsgevonden. Dit kampioenschap werd gehouden in Valkenswaard. Met een zilveren en bronze medaiile keerden de Nieuwegeinse rolschaatsters voldaan terug.

In de categorie Pupillen B behaalde Malissa Vrijhoeven met haar kuur op een mooie tweede plaats. Merel Meentzen eindige in deze klasse verdienstelijk op de derde plaats. Nina Ghamari en Romy van Baggem eindige met een 4 plaats in hun categorieën net naast het podium. De nieuwkomer KiKi van Zijl reed ook een goede kur en eindigde op haar eerste NRB als 8e. Voor Minoesch Vos en Joella Verhek speelden de zenuwen een rol, Met een aantal goede onderdelen eindigden zij naast elkaar als 17e en 18e. Elena Selles starte haar kuur goed, maar na een val halverwege kon zij het goede begin niet meer oppakken en eindigde op een teleurstellende 23e plaats.

Ook Melissa Vrijhoeven kwam in actie. Zij werd als de grootste concurent gezien in de klasse Pupillen B-combinatie vrijrijden. Melissa haalde 2 weken geleden haar Aspiranten test voor een klasse hoger. Ze reed een goede kuur, maar wel met wat dopjes. Hierdoor kreeg zij net niet de hoogste punten van de jury. Maar mocht toch een zeer verdiende zilveren medaille in ontvangst nemen.
Voor Melissa was er ook nog een combinatie uitslag, daarbij eingdigde zij net naast het podium als 4e.

Op zondag reisde 1 deelneemster van KRC af naar Valkenswaard. Romy van Baggem kwam in actie in de klasse Aspiranten B vrijrijden. Zij moest als laatste rijden in deze groep van 8 deelneemsters. Met een redelijke kur, de pirouetten en passen waren mooi en goed uitgevoerd, helaas lukte de sprongen niet naar kunnen en eindigde zij net naast het podium op een 4e plaats.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren