Katern

Zelfgemaakte hamburgers

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga een heerlijke ‘Zelfgemaakte hamburgers.’
Olga: ‘Woensdag gehaktdag. En we maken er hamburgers van. Een zelfgemaakte hamburger smaakt beter dan die voorgeprepareerde modelletjes uit de fabriek. Bovendien zijn ze magerder en weet je zelf precies wat er wel en niet aan “extra’s” in gestopt wordt. Bij uitzondering een recept met vlees in deze rubriek. Maar dan wel vlees van dieren die nog een behoorlijk volwaardig leven hebben geleid, biologisch vlees dus. Ietsje duurder, heel veel smakelijker en wat beter passend bij onze verantwoordelijkheden tegenover andere levende schepsels.’Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘zelfgemaakte hamburgers’ kunt maken. Klik hier voor een overzicht van de recepten van de afgelopen tijd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk