Zaterdag 1e Obstacle Run in Houten/Nieuwegein

De obstacles staan klaar, het heeft lekker geregend dus er is voldoende modder en het parcours is getest door de directie van Down Under. Zaterdag om 11.00 uur wordt het startschot gegeven voor de 1e Obstacle Run in de regio Houten/Nieuwegein.

Sporters en lopers willen tegenwoordig niet meer ‘gewoon’ hardlopen maar actie en een echte uitdaging. De regio Houten/Nieuwegein kan in deze trend niet achterblijven en dus vindt zaterdag 11 oktober de 1e ‘Obsctacle Run’ plaats op het terrein van Down Under. Een obstacle run is een loop die gelopen wordt op een, van nature, uitdagend terrein aangevuld met uitdagende hindernissen.

De Obstacle Run wordt georganiseerd op het terrein van Down Under in Nieuwegein. Manager Marcel Strijland licht toe: “We hebben de afgelopen maanden erg toegeleefd naar dit evenement. Het terrein van Down Under leent zich van nature al perfect voor een obstacle run maar we hebben ook veel aandacht besteed aan de obstacles. Het wordt een geweldige dag voor jong en oud! En, ook minder sportieve mensen kunnen echt gewoon meedoen; het is een run for fun!”

Zaterdag 11 oktober kunnen individuele deelnemers of groepen de obstacle run lopen. Om 10:45 uur is de warming-up en vanaf 11.00 uur kan er worden gestart. Er is een keuze tussen twee afstanden; 6 of 12 kilometer. Op de route staan 20 unieke en uitdagende obstacles. Het parcours is geschikt voor zowel geoefende ‘mud runners’ als beginnende lopers.

Online inschrijven kan niet meer. Last minute deelnemers kunnen zich zaterdag om 11.00 uur melden bij de deelnemerskraam en zich alsnog inschrijven

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren