W.v. Het Stadion haalt podiumplaatsen op DK baan

Zaterdag, 15 januari j.l. werden in het Velodrome, in Amsterdam-Sloten, de districtskampioenschappen op de baan gehouden. Het Velodrome is een overdekte wielerbaan van 200 mtr. lengte, waar onder andere ook de 6-daagse worden gehouden.

Namens het district Midden Nederland en de wielervereniging Het Stadion stonden 5 renners op de startlijsten t.w. Robbert van Ede bij de nieuwelingen, Ramon van Ede en Martin van Plateringen bij de junioren en de kersverse beloften Hessel Wassenaar en Arno van der Zwet. Aan deze kampioenschappen werd mede door renners van de districten Zuid-west Nederland en Zuid Holland deelgenomen.

Tijdens dit kampioenschap moesten de deelnemers aan 4 disciplines deelnemen, 200 mtr. vliegende sprint, 500 mtr. staande start, scratch (rit over bepaalde afstand) en een puntenkoers. Voor de 200 en de 500 mtr. was een sprintklassement en de overige onderdelen een duurklassement.

Alle Stadionrenners behaalden podiumplaatsen. Robbert werd 3e bij de nieuwelingen in het sprintklassement, Ramen en Martin werden 3e bij de junioren in resp. het het sprint- en het duurklassement. Hessel, die rap kan sprinten, haalde een 3e plek op het duur onderdeel. Arno had een goeie dag en pakte een 1e plaats in het duurklassement, een 2e plaats bij de sprintonderdelen en een 2e plaats bij de Olympischesprint namens het district Midden. Dit laatste onderdeel werd ter afsluiting gehouden tussen de 3 best geplaatste renners van de verschillende districten.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren