Workshop Maatschappelijke Stage

De stagemakelaars van ‘MaS Nieuwegein, Vianen en IJsselstein’ organiseren een workshop voor (vrijwilligers) organisaties en (sport) verenigingen. Op dinsdag 25 maart vindt de workshop ‘Het omgaan met en begeleiden van jongeren tijdens hun MaS’ plaats.

Tijdens de ‘MaS’ ervaren leerlingen, door het doen van vrijwilligerswerk, wat het betekent om iets voor een ander te doen. Maar veel (vrijwilligers)organisaties en (sport)verenigingen hebben vragen over hoe ze deze jongeren moeten begeleiden tijdens hun MaS. Want hoe spreek je jongeren aan en wat spreekt hun aan? Hoe ga je aan de slag als je voor een groep staat en hoe ga je om met de typische vormen van pubergedrag? De workshop “Het omgaan met en begeleiden van jongeren tijdens hun MaS” geeft antwoord op deze en meer vragen.

De workshop wordt gegeven door Stagemakelaar Mariette Ippel en vindt plaats op dinsdag 25 maart van 19.30 uur tot 22.00 uur in Buurtplein Zuid, Ratelaar 37, 3434 EW te Nieuwegein. Organisaties kunnen zich voor de workshop aanmelden tot donderdag 20 maart. Deelname aan deze workshop is gratis (max. 2 deelnemers per organisatie). Aanmelden kan door een mail te sturen naar mas@movactor.nl of te bellen met Mariette Ippel (stagemakelaar) via 06-21177474. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren