Woertman opent nieuw pand in Het Klooster

Martin van Rossum, algemeen directeur van Woertman Nederland is trots op zijn nieuw onderkomen in Nieuwegein. Vrijdag 11 mei werd die officieel geopend door wethouder Wouter Kolff. Woertman is al 80 jaar gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij-apparatuur, zoals van de Sanomat slagroomautomaten. In 1975 nam de vader van de huidige directeur het bedrijf over.

‘De consument vraagt steeds meer hoogwaardige kwaliteit’, aldus Van Rossum. ‘Wij willen onze klanten van dienst zijn om die kwaliteit te leveren.’ Vijf punten zijn daarvoor essentieel, aldus Van Rossum: deskundigheid, persoonlijk contact, betrouwbaarheid, kwalitatief hoogwaardige apparatuur, en snelheid.

‘Het nieuwe en modern bedrijfspand op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein is voor ons de ideale plek om verder te groeien. De centrale ligging van Nieuwegein blijft voor ons ideaal als landelijk opererend bedrijf.’

Bij de opening trad René Pluijm op, bekend van zijn culinaire tv-optredens. Hij noemt zichzelf een culinaire nomade en voorvechter van kwaliteit en echte smaken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren