Winkelcentrum De Batau houdt grote voorjaarsbraderie

De ijsheiligen zijn geweest, de zomer komt eraan. Voor de winkeliersvereniging van Winkelcentrum De Batau het moment de jaarlijkse voorjaarsbraderie te houden. Deze vindt ook dit jaar weer plaats op het Muntplein van winkelcentrum De Batau in Batau noord.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 mei proberen zo’n tachtig kraamhouders hun spullen te verkopen. Verder zorgt Eetcafé De Vuurtoren weer voor een gezellig terras op het Muntplein en zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen zoals een draaimolen en een popcorn- en suikerspinkraam. Op zaterdag 17 mei treedt speciaal voor de allerkleinste bezoekers van het winkelcentrum vanaf 13.00 uur een paar keer het dolkomische clownsduo Max en Trixy op. Op vrijdag 16 mei begint de Braderie om 13.00 uur en deze duurt in verband met de koopavond tot 21.00 uur.

Tijdens de braderie is ter hoogte van de Zwaardenburg, de Batenburg afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Het winkelcentrum is wel gewoon via de Dukatenburg of vanaf de Batauweg bereikbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk