Wijknetwerk discussieert over leefregels rondom Muntplein

Op maandagavond 19 mei a.s. komt het wijknetwerk Batau noord bijeen in buurtcentrum Feniks, Nedereindseweg 401. De avond zal uit twee delen bestaan. Tussen 19.45 en 20.45 uur vindt de gewone vergadering plaats voor de leden van het wijknetwerk.De volgende punten zullen worden besproken.1. Welkom2. Mededelingen en ingekomen stukken3. Notulen van 21 april j.l. en actielijst4. Rondje bewoners5. Sluiting eerste gedeelte van de vergadering en korte pauze 
Om 21.00 uur begint het tweede deel van de avond, dat in het teken zal staan van een discussie rondom de leefregels rondom het Muntplein. Dit deel van de avond is alleen voor genodigden. Naast de wijknetwerkleden, de wijkmanager en de wijkagent zijn vertegenwoordigers uitgenodigd van de bewoners en de winkeliersvereniging, het Romanetwerk, Mitros, het jongerenwerk SWN en jongeren uit de wijk. Voor aanvang van dit deel van de vergadering wordt informatie uitgedeeld. 
De agenda ziet er als volgt uit:1. Welkom2. Korte presentatie van de wijkmanager over leefregels Muntplein3. Discussie met de aanwezigen4. Rondvraag5. Sluiting om 22.15 uur 
Om dit deel van de avond zo goed mogelijk te laten verlopen is het de bedoeling niet meer dan dertig personen aan de discussie deel te laten nemen. In het vervolg traject zullen meer mensen bij de plannen betrokken worden. 
Voor vragen of opmerkingen kan men vooraf contact opnemen met de Opbouwwerker Nieuwegein noord, Karin van Dijk via Karin.van.dijk@welzijnnieuwegein.nl  of 030-60 33 748 of 06-43 36 84 29.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren