‘Wie tekent daar in Nieuwegein’

Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein. Gefascineerd in personen proberen we met de camera, opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt?

Arend Bloemink: ”Hoe lang duurt het?’, was het eerste wat Jan me vroeg toen ik hem belde voor een foto afspraak. ‘Och’, was mijn reactie ‘een kwartiertje, twintig minuten…’ ‘Okay’. En zo stond ik op een zeker moment voor een korte fotosessie bij Jan Ibelings, de karikaturist, aan de deur. Dat kwartiertje, dat werden drie kwartier. Drie kwartier gevuld met Jan’s verhalen. Leuke verhalen. Bijzondere verhalen. Verhalen van zijn optredens, van zijn internationale contacten en ontmoetingen. Jan Ibelings, een mooi Nieuwegeins portret. Het Portret van deze Week.’

Kent u iemand voor het ‘Portret van de week?’ Laat het ons weten. Stuur ons zijn of haar gegevens en wij nemen contact op met hem of haar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk