Weer winst Geinoord 7

Deze week traden de heren van Geinoord 7 aan tegen hun raditionale ‘Angstgegner’ CDW uit Wijk bij Duurstede. In het verleden werden deze ontmoetingen vooral geassocieerd met schoppenpartijen etc. Vandaag ging het anders :

Na een kwartier leuk combinatiespel van Geinoord weet CDW ,volledig tegen de verhouding in, uit een klein foutje in de defensie de 1-0 tegen de touwen te krijgen. Energiek en veerkrachtig als de mooie jongens uit Nieuwegein zijn wordt er meteen een versnelling hoger gespeeld en weet men de achterstand binnen 5 minuten via een penalty en een schitterende boogbal, beide van Jan “de rennende gazelle” de Groot, om te buigen in een 1-2 voorsprong.

Na de rust combineert Geinoord 7 resoluut naar een monsterscore, hoogtepunten zijn de afstandschoten van onze Martijn die allen slechts op enkele centimeters het doel misten, wat katachtige reflexen van onze goalie en een werkelijk heerlijke misser van onze grillige linksbuiten Jeroen Brouwer(die overigens wel eerder de keeper van CDW had weten te verschalken met een uitgemeten ‘stiffie’).De eindstand wordt bepaald door Marcel den Ouden op 1-8. Kortom voor de neutrale toeschouwer was het weer genieten langs de lijn en zal Geinoord 7 zijn zegetocht volgende week voortzetten bij Loosdrecht.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren