Weer inbraak in supermarkt Vreeswijk

Voor de derde keer in korte tijd is de supermarkt in Vreeswijk slachtoffer geworden van een brutale inbraak. In de nacht van vrijdag op zaterdag 19 maart hebben twee brutale dieven rond 03.00 uur in de winkel aan de Dorpsstraat veel schade aangericht. De dieven sloegen de voordeur in met een moker en de inbraak duurde maar enkele minuten. Wie meer informatie over de inbraak van afgelopen nacht heeft, kan dit melden bij de politie via het algemene nummer van de politie in Nieuwegein: 0900-8844.

Ook op 16 en 17 augustus 2015 kreeg de supermarkt in Vreeswijk tot tweemaal toe bezoek van inbrekers. Toen twee nachten achter elkaar. Eigenaar Bas van Meegen is woest en teleurgesteld. Hij heeft al zoveel gedaan om zijn winkel te beveiligen. Ook nu weer lopen de kosten om de boel te herstellen in de enkele duizenden euro’s. Getuigen hebben twee mannen op een scooter zien vertrekken na de inbraak. Afgelopen nacht hebben de inbrekers het ook weer gemunt op de rookwaar afdeling.

Bas van Meegen: “Ik ben voor de derde keer binnen een jaar uit mijn bed gebeld. Opnieuw is een ravage aangericht. Blijkbaar kun je, zelfs niet in een dorp als Vreeswijk, ondernemen zonder dat je je winkel tot een onneembaar fort moet maken. Ik ben boos en teleurgesteld. Ik hoop dan ook dat de politie, maar ook de gemeente, werk maakt van de openbare veiligheid in onze omgeving.”

Klik op het videocameraatje voor enkele korte beelden van de inbraak van afgelopen nacht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk