Weer een gewapende overval in Nieuwegein

Op dinsdag 18 februari pleegden twee jongens een gewapende overval. Rond 08.45 uur kwamen twee jongens een winkel aan de Dorpsstraat binnen. Beiden droegen bivakmutsen en één van hen bedreigde de caissière met een mes. Zij schrok enorm en begon direct te gillen, waarop de beide verdachten zonder buit de winkel uitrenden. De verdachten fietsten beiden weg in de richting van de Mauritsstraat en zijn vervolgens waarschijnlijk in de richting van de Margrietstraat gefietst.

Door de politie werd een onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen. In de loop van de dag is in de omgeving een uitgebreid buurtonderzoek gedaan. Daarbij zijn meerdere getuigenverklaringen opgenomen.

Signalement verdachten:

1) Blanke jongen, ± 16 jaar, ± 1.85 meter, donker blond net geknipt haar, smal postuur. Hij droeg een donkere jas en een lichte spijkerbroek en reed op een donker gekleurde damesfiets;

2) Licht getinte jongen, ± 16 jaar, stuk kleiner dan dader 1. Hij droeg een zwart petje en reed op een donker gekleurde opoefiets zonder bagagedrager.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van district lekstroom op telefoonnummer 0900-8844.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren