Wandeling door historisch Jutphaas

Natuurlijk, kennis van de geschiedenis van Jutphaas kunt u ook vergaren door de ANWB-bordjes te lezen. Maar het is veel leuker om de verhalen te horen van de gidsen van de Historische Kring Nieuwegein. Zij plaatsen die informatie in een groter verband en kennen ook de nodige anekdotes. Wandel dus mee door de historische kern van Jutphaas op zondag 13 oktober.

De wandeling start om 14.00 uur bij het hek van de begraafplaats op het Kerkveld, gaat daarna langs de Nedereindseweg en de Herenstraat en duurt circa 1,5 uur. Het maximale aantal deelnemers is 15. Wilt u meer informatie over deze excursie of wilt u liever met een eigen groep wandelen, neem dan contact op met de coördinator, telefoon 06-1985 0704.

Aanmelden
Aanmelden voor de wandeling door Jutphaas kan door een e-mail te sturen naar gidsenjutphaas@museumwarsenhoeck.nl. De kosten zijn € 5,00 p.p. vooraf over te maken op de rekening NL52 INGB 0004 4198 59 van de HKN onder vermelding van ‘gidsen 13-10-24.’ Leden HKN en houders U- en N-pas betalen € 2,50.

Dorpsstraat Jutphaas

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk