Katern

Wandelen met WandelgroepLOOP

WandelgroepLOOP zal ook in het nieuwe seizoen weer leuke routes uitzetten om te wandelen in de eigen omgeving. Na het afgelopen succesvolle seizoen kunnen de inmiddels 75 vaste wandelaars, verdeeld over vier groepen, en enkele gastlopers, ook in het komende seizoen weer genieten en werken aan hun conditie. Na de vakantie zal op 6 augustus a.s. het seizoen starten met een wandeling over vijf tot acht km.

WandelgroepLOOP loopt iedere week op dinsdag, woensdag en donderdag over de wandelpaden in Leidsche Rijn, Vleuterweide en Nieuwegein; de afstanden variëren dan van 5 tot 8 kilometer. Op de zaterdagmorgen kunnen de wandelaars ergens in de wijde omgeving van Utrecht lopen, dan zijn de afstanden van 10 tot 15 kilometer. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar smitejj@dds.nl of door te bellen naar Nel 06-22767450.

Initiatieneemster Nel Smit: ‘We verbazen ons elke keer weer over de schoonheid van onze eigen omgeving én over alle leuke MEELOPERS. Iedereen is welkom om een keer gratis mee te komen lopen met WandelgroepLOOP. Je zult ervaren hoe leuk en gezellig het is om met een groep wandelaars rond te lopen in je eigen buurt en omgeving en deze op een andere manier te bekijken. Een ander ook zéér belangrijk aspect is : je leert al wandelend ongemerkt heel veel nieuwe mensen kennen en doet dus veel nieuwe sociale contacten op tijdens de wandelingen. De wandelingen worden meestal afgesloten met het drinken van koffie en thee met de liefhebbers, als dat mogelijk is.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk