Wandelen met de wethouder op 19 november

In vervolg op de eerste bijeenkomst van wijknetwerk, groenambassadeurs en gemeente op 25 oktober j.l., wordt op zaterdag 19 november a.s. van 10.00 tot 12.00 uur een wandeltocht door Batau noord georganiseerd. Doel van deze wandeling is om de aandacht te vestigen op groenvoorzieningen die aan verbetering toe zijn, maar ook om plekken te tonen die juist heel aantrekkelijk zijn. Er zullen voldoende  ter zake kundige mensen aanwezig zijn om alle vragen van de deelnemers te kunnen beantwoorden. 
Van 9.30-10.00 uur en van 12.00-13.00 uur zal in buurtcentrum Feniks een informatiemarkt zijn ingericht, waar men info kan krijgen over het zelfbeheerproject en de mogelijkheden voor huur of koop van snippergroen.
De wandeling begint bij buurtcentrum Feniks, Nedereindseweg 401 en is bestemd voor alle bewoners van Batau noord, ook de kinderen. Belangstellenden dienden zich voor vrijdag 11 november aan te hebben gemeld door het terugzenden van de antwoordkaart, die alle bewoners ontvangen hebben. Voor meer informatie kan men mailen naar Mevr. B. Jansen via nieuwegeingroen@nieuwegein.nl of bellen met 06-200 19 542.Gezien de weersvooruitzichten lijkt het verstandig deze ochtend een paraplu mee te brengen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren