Vruchtenbrood

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga heerlijke ‘Vruchtenbrood.’
Olga: ‘Die pot met gedroogde appeltjes die nu al zo lang in de kast stond… Gedroogde appeltjes zijn iets van vroeger en eigenlijk wist ik niet zo goed wat je er mee doet. En toen liep ik tegen dit recept aan, met maar liefst 100 gram gedroogde appeltjes. Het bleek ook nog een heel eenvoudig en snel te maken recept te zijn. Het resultaat is geweldig. Door de vruchtjes is het brood zacht, vochtig en veerkrachtig. De smaak is rustig en fris, waardoor het brood uitermate geschikt is voor allerlei beleggen en toepassingen. Als je de smaak iets specifieker wilt kun je nog wat kaneelpoeder aan de ingrediënten toevoegen.’Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke ‘Vruchtenbrood’ zelf kunt maken. Klik hier voor een overzicht van de recepten van de afgelopen tijd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren