Vreeswijk wint derby, Geinoord op tandvlees naar gelijkspel

Geinoord – de Merino’s 2-2

Geinoord begon aan deze wedstrijd zonder “vedette” Dennis Groenendijk. Hij is uit vorm. Het fysiek sterke de Merino’s creeerde in de eerste helft meer kansen dan Geinoord en nam in de 37e minuut een verdiende voorsprong.

Het leek of Geinoord wakker werd geschut en het toonde gelijk de beste 10 minuten van het seizoen waarin de stand omgebogen werd naar een 2-1 voorsprong bij rust. Ramon van Zuilen en Mourad El Idrissi verzorgden de twee treffers.

De tweede helft was volledig voor de Merino’s dat het grootste gedeelte hevig druk op de doel van de Nieuwegeiners uitoefende. In de 70e minuut kwam de 2-2 eindstand op het bord. Dit mede omdat Geinoord de laatste 20 minuten op karakter de beslissende treffer kon voorkomen.

EDO (U) – JSV (zaterdag) 0-1

Het jeugdige JSV herstelde zich van de twee 4-1 nederlagen van de afgelopen twee weken. En haalde 3 belangrijke punten in Utrecht

JSV (zondag) – Vreeswijk 0-3

In deze derby was sprake van groot kwaliteitsverschil. Het was 90 minuten lang Vreeswijk dat de klok sloeg. Al duurde het lang in de eerste helft voor de 0-1 gescoord werd. Vreeswijk trainer Rob Zomer: “In die fase werd ik wat angstig, want hoe langer het 0-0 blijft des te meer gaat JSV er in geloven”. ” Na die 0-1 was het beslist”

En niets is minder waar. Van een offensief door JSV kwam niets omdat de kwaliteit en bij een aantal jongens de fysiek kracht ontbrak. Geen schande want het JSV team is jong.

Vreeswijk komt door dit resultaat op de tweede plaats in deze vierde klasse.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren