Vreeswijk geliefd onder scooterdieven

In de nacht van donderdag op vrijdag 3 mei jl. waren er weer scooterdieven actief in Vreeswijk. Samantha Methorst laat via Facebook wetem: ‘Vannacht was het weer eens raak. Dit keer helaas bij ons. Onze honden sloegen aan op geluid bij onze voordeur. Toen deze twee heren de camera ontdekte gingen ze er snel vandoor. Helaas is er wel schade ontstaan aan de scooter van mijn vader die de scooter nodig heeft om naar zijn werk te gaan.’

De schrijfster laat weten het erg laf te vinden en zal zich niet verbazen als de dieven binnenkort weer terugkomen om een nieuwe poging te doen in de wijk. ‘Deze twee weten hoe ze te werk moeten gaan aangezien ze genoeg gereedschap in hun zakken hadden’ aldus de Vreeswijkse.

Om de privacy van deze twee dieven te waarborgen zijn de beelden onscherper gemaakt door de gedupeerde Vreeswijkse ‘waardoor deze twee kanjers niet volledig herkenbaar zijn.’ De politie heeft inmiddels de scherpere beelden.

De politie wil graag meer beelden hebben. Heeft iemand in de wijk ook camara’s hangen rondom dorp en oudesluis? Hoe meer beelden hoe beter. ‘En let allemaal op jullie spullen. Je hebt nou eenmaal werk paarden en sierpaarden!’ aldus Samanthe Methorst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren