Volksuniversiteit voor een leerzame tijd!

De Volksuniversiteit Nieuwegein is een zelfstandige stichting met een ideële doelstelling en zonder winstoogmerk. Zij stelt zich ten doel volwassenen uit alle lagen van de bevolking mogelijkheden te bieden tot vorming, scholing en persoonlijke ontwikkeling.

De Volksuniversiteit organiseert cursussen, lezingen en workshops op

verschillende gebieden en over diverse onderwerpen, gegeven door gekwalificeerde docenten.

Traditiegetrouw verzorgt de Volksuniversiteit ook in het voorjaar van 2005 enkele vakantiecursussen. Dit zijn korte cursussen van 10 lessen waarin u een aantal woorden en uitdrukkingen leert waarmee u zich tijdens uw vakantie kunt redden. Spreek- en luistervaardigheid staan voorop. U kunt een vakantiecursus ook beschouwen als een kennismakingscursus waarin u kunt ervaren hoe het leren van een taal u bevalt.

Een vakantiecursus kan door iedereen worden gevolgd. Uw leeftijd en vooropleiding zijn niet van belang en u hoeft geen kennis te hebben van de door u gekozen taal. Beschikt u wel over enige kennis van de taal, dan kunt u de cursus beschouwen als een opfriscursus voordat u op vakantie gaat. Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren