Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein koopt nieuwe koelauto

Na zeven jaar heeft de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein een nieuwe koelauto gekocht. Na al die jaren was de oude bus aan vervangen toe. Met deze nieuwe (tweedehands) bus, die in zeer goede staat is, zijn de vrijwilligers in staat om gekoeld en voedselveilig de levensmiddelen in de regio op te halen.

De nieuwe gekoelde bus is mede mogelijk gemaakt door donaties van allerlei particulieren, kerken en bedrijven die in de laatste zeven jaar een duit in het zakje hebben gedaan om de Voedselbank te steunen. Steunen kan simpel door een bijdrage over te maken of, zoals te zien is op de nieuwe gekoelde bus, je berdrijfslogo op de bus te laten zetten. Alle informatie is te vinden op de website van de Voedselbank.

De Voedselbank verzorgt wekelijks in Nieuwegein en IJsselstein een gezond voedselpakket aan cliënten die het (tijdelijk) niet zo getroffen hebben. Komt u ook in aanmerking wilt u een pakket aanvragen? Kijk dan even op de website van de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein. Of u in aanmerking komt voor een voedselpakket wordt getoetst door deskundigen van de voedselbank (screeningscommissie). Deze toetsing vindt minimaal elke zes maanden plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren