Vijf-jarig meisje doet boodschappen

Vijf-jarig meisje doet boodschappen

Donderdag 28 juli j.l. kreeg de politie rond 18.00 uur een melding van een vermissing van een vijf-jarig meisje uit de wijk Galecop. Ze was op haar fietsje aan het spelen in de binnentuin maar wist op een onbewaakt ogenblik de straat op te fietsen. Nadat familie en buren een tijdje, echter zonder resultaat, hadden gezocht naar het meisje, belde de moeder de politie. Agenten zochten mee in de buurt maar het meisje was niet te vinden. De politie besloot direct een Burgernetactie op te starten.

Na de actie belden al snel verschillende Burgernetdeelnemers dat ze het meisje met haar fietsje rond 17.45 uur hadden gezien bij kinderdagverblijf De Toverfluit. Tegen 18.30 belde een Burgernetdeelneemster en vertelde dat een meisje met een gelijkend signalement in een supermarkt aan het Muntplein rondliep. Het meisje werd daar opgevangen totdat de politie arriveerde.

Zij vertelde dat ze boodschappen aan het doen was. Zij had haar fietsje keurig in het fietsenrek gezet. De agenten hebben haar en haar fietsje weer thuisgebracht bij de geschrokken ouders.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk