Video opening expositie ‘Maandagschilders’

Op zondag 24 april j.l. is in de toneelzaal van het Dorpshuis in Fort Vreeswijk de expositie van de ‘Maandagschilders’ geopend door wethouder Martin Stekelenburg. Deze expositie is een kleurrijke en heel diverse verzameling van kunstwerken die een boeiende, inspirerende en leuke tentoonstelling oplevert. De werken zijn te zien tot en met 27 juni 2016. De toegang is gratis.

Sinds jaren wordt er onder de bezielende leiding van Nini Nagy op maandagochtend geschilderd. In de loop der tijd zijn de grenzen wat verlegd van traditionele aquareltechniek naar meerdere andere technieken zoals het gebruik van acrylverf, werken met papier en de combinatie met andere materialen. Omdat iedereen vrij is om de verschillende mogelijkheden toe te passen en de eigen persoonlijke voorkeuren daarin de hoofdrol spelen, zijn de resultaten dan ook zeer divers.

Onze videograaf Bart van Rooijen was ter plekke en maakte een videoverslag van de opening door SP wethouder Martijn Stekelenburg. klik op het videocameraatje hieronder voor de video.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren