Verse, rijk gevulde vis soep

Een makkelijke zelf te maken soep, vers en snel klaar. Voor een flinke pan soep nodig:

3 vis bouilon blokjes opgelost in 2 liter water
400 gram pangafilet
250 gram zalmfilet
200 gram gamba’s
1 prei
1 courgette
100 gram doperwten
200 gram mini tomaatjes
1 eetlepel grove mosterd
2 dl koksroom
2 teentjes knoflook
3 sjalotten
scheutje olijfolie
grof gemalen zwarte peper

De courgette, prei, knoflook en sjalotten in weinig olijfolie 5 minuten zacht smoren, daarbij de peper, mosterd, koksroom , bouillon , doperwten en tomaatjes..
Dit aan de kook brengen.

De vis in niet te kleine stukken snijden en zodra de bouillon kookt samen met de gamba’s erbij doen.

De soep is klaar als de vis gaar is.

Tips en recepten en ervaringen graag naar kookgekker@gmail.com

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren