Verse kersen uit eigen boomgaard

Tussen Utrecht, Houten en Nieuwegein woont de familie van der Grift al vanaf 1924 op boerderij ‘Nooit Gedacht’ aan de Overeindseweg 35, tussen de boomgaarden in Nieuwegein. Het hele jaar rond worden de lekkerste soorten appels en peren uit de boomgaard verkocht en in het seizoen ook o.a. aardbeien, kersen en pruimen. Voor streekproducten en cadeaumanden gevuld met ambachtelijke boerenproducten bent u bij hun in de boerderijwinkel op het goede adres.

Op zaterdag 25 juni worden er in de boerderijwinkel proeverijen georganiseerd. De slager van het rijnrund zal u veel vertellen over het rijnrundvlees en van alles laten proeven en de imker kan u van alles laten zien en vertellen over zijn bijen. U kunt nog meer genieten van verschillende producten die u in de winkel kunt kopen. Voor de kinderen zijn er die dag verschillende activiteiten georganiseerd.

De boerderijwinkel is geopend op de donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op de zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Ook kunt u er genieten van een heerlijk kopje thee of koffier met appeltaart, vruchtensappen en heerlijk boerenijs tussen de bomen in de boomgaard. Kijk voor de aanbiedingen op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk