Vermist konijn Huppel

Aan de Gazelleweide in de wijk Batau Noord is sinds 1 juni jl. het konijn Huppel vermist. Huppel is een Dwergkonijn van nog maar 6 maanden oud. Ze is roestbruin van kleur en heeft een paar zwarte vlekjes op haar kopje. Verder heeft ze opstaande oren en het haar is bij de wangen wat langer. Huppel zit samen met haar broertje in de ren in de tuin. Ze mogen altijd in de tuin rond lopen. Maar nu werd de tuin verbouwd en de schutting was weg. Op een of andere manier is ze uit de ren gekomen en uit de tuin weg gelopen. Wat er precies gebeurd is blijft een raadsel. Haar broertje zit nu alleen in de ren en mist haar erg.

Heeft u konijn Huppel zien lopen in Batau Noord? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoon 088-0064674. Mailen mag ook naar nieuwegein@amivedi.com o.v.v. 757113.

Op 27 juni is Huppel terug gevonden. Alleen haar partner is niet zo blij met haar terugkomst. Daar moet hij nog wel aan wennen. Huppel is toch 26 dagen van huis geweest. De eigenaar is in ieder geval wel blij en opgelucht dat ze weer thuis is.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk