Verkeersmaatregelen Vreeswijkse Septemberdagen

Zoals ieder jaar worden in september de Vreeswijkse Septemberdagen georganiseerd. Om die activiteiten goed en veilig tot zijn recht te laten komen en te laten verlopen, hebben de Winkeliersvereniging Vreeswijk en de gemeente Nieuwegein enkele (verkeers-)maatregelen genomen.

Aangezien het om activiteiten gaan die op achtervolgende dagen in hetzelfde gebied ,maar op verschillende tijdstippen plaatsvinden en soms ook de wegsleepregeling van kracht is, willen wij u hierbij op het volgende attenderen:

3 september Authentieke Dag
08.00-13.00 uur: wegafsluiting en het verzoek niet te parkeren aan de Prins Hendriklaan tussen de Koninginnenlaan en de Emmaweg.

12.00-18.00 uur: wegafsluiting en het verzoek niet te parkeren op de Dorpsstraat tussen de Molenstraat/Lekstraat en de Mauritstraat en de Oude Sluis.

12.00-18.00 uur: wegafsluiting en parkeerverbod op de Dorpsstraat tussen de Mauritsstraat en de Molenstraat, hier is de wegsleepregeling van kracht.

10 september Jaarmarkt en Kermis op de Handelskade
00.00- 20.00 uur: wegafsluiting en parkeerverbod Dorpsstraat van Koninginnenlaan tot Molenstraat, Oude Sluis, Raadhuisplein, paralelleweg Koninginnenlaan,

Handelskade (voor nummer 66 t/m 83 uitgezonderd hoofdrijbaan) en Handelskade van Henri Dunantlaan tot Zuiderstraat, hier is de wegsleepregeling van kracht.

17 september Sluizenloop
08.30-18.30 uur: wegafsluiting en parkeerverbod Oude Sluis en Wierselaan tussen de Rijnlaan en de Oude Sluis, hier is de wegsleepregeling van kracht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk