Venus/Nieuwegein klaar voor strijd tegen Hercules

Eergisteravond heeft Venus/Nieuwegein een volgende stap gemaakt in het proces naar de algemene periodetitel door ruim te winnen van Internos in Etten-Leur. Na een ruststand van 11-15 in Nieuwegeins voordeel werd een eindstand van 24-32 bereikt. De wedstrijd was in handen van het jonge scheidsrechterskoppel Geraets/Geraets en zij hielden het hoofd bijzonder koel in deze soms hectische wedstrijd. Na een flitsende start van de bezoekers uit Nieuwegein werd een voorsprong van 5 doelpunten binnen 10 minuten gerealiseerd (1-6).Gedurende de eerste helft bleef dit verschil gehandhaafd tot aan de rust. Tim van Doorn had het als cirkelloper zwaar te verduren tussen de verdedigers van Internos. Er werd veel gevraagd van zijn incasseringsvermogen, maar bleef prima staande in dit geweld. Enkele seconden voor het rust-signaal wierp Bob de Jong vanaf de eigen 6-meter de bal in 1x in het doel van Internos tot grote verrassing van de keeper in Internos. In de 2e helft bleef Venus/Nieuwegein continu met snelle tegenaanvallen gevaarlijk en trachtte Internos door met regelmaat aan de noodrem te trekken de schade beperkt te houden.De strijd werd op bepaalde momenten dusdanig fysiek dat het een wonder is dat er geen rode kaarten werden uitgedeeld. Al met al heeft Venus/Nieuwegein een terecht overwinning binnengesleept en kijkt het met vertrouwen uit naar de wedstrijd tegen Hercules aanstaande zaterdag in Nieuwegein.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren