Van Rooijen nieuwe trainer zondagselectie JSV

Gerard van Rooijen is met ingang van het seizoen 2013-2014 de nieuwe trainer-coach van de zondagselectie van JSV-Nieuwegein. De 55-jarige inwoner van De Meern is daarmee de opvolger van Arie Koning die van de zomer JSV verlaat. Van Rooijen begon zijn trainerscarrière waar hij ook als zevenjarige begon als speler, De Meern. In de eerste jaren van zijn actieve trainerscarrière was hij trainer-speler. Na diverse jaren bij De Meern vond hij het tijd om eens buiten die club te kijken. Zo kwam hij terecht bij WDS (Driebruggen), waar hij drie jaar actief was voordat De Meern hem terugvroeg voor de A-jeugd. Enkele jaren geleden moest Van Rooijen een jaar inactief zijn als gevolg van een operatie. Hij keerde terug bij Be Fair (uit Waddinxveen) waar hij de afgelopen twee jaar trainer was van het tweede elftal.

De wens om, voor het eerst in zijn lange loopbaan, hoofdtrainer te worden komt voort uit de adviezen die Van Rooijen kreeg van diverse regionale trainers waarmee hij goede contacten onderhoudt. Actief speler was hij voor De Meern, Hercules en zelfs één jaar bij JSV voordat hij terugkeerde naar De Meern waar hij toen begon als trainer-speler.

JSV-voorzitter Ton van Kippersluis is blij dat Van Rooijen de uitdaging om de zondagselectie voor zijn rekening te nemen wil aangaan. ‘Met zijn aanstelling hebben we nu ook duidelijkheid voor de zondag. We hopen dat het aantal voetballers op zondag nog uitbreidt waardoor de keuzemogelijkheid voor Gerard van Rooijen voor zijn selectie nog vergroot.’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren