Valentijnsconcert

Op zondag 13 februari om 15.30 uur geeft het Nieuwegeins Kamerkoor een concert in de Nicolaaskerk. Zo vlak voor Valentijnsdag ligt het thema natuurlijk voor de hand: de liefde.

Door de eeuwen heen hebben bijna alle componisten dit thema wel gebruikt in hun muziek Het Nieuwegeins Kamerkoor brengt een selectie van drie-, vier- en vijfstemmige a cappella stukken over al die verschillende belevingen van liefde, uit de vijftiende (Josquin des Prez) tot en met de twintigste (Jetse Bremer) eeuw. Maar er zal ook werk van andere componisten te horen zijn zoals Brahms, Mendelssohn, Andriessen, Vaughn Williams en De Klerk.

Toegangskaarten: bij de ingang van de kerk: € 6,00; in de voorverkoop € 5,00. Kinderen t/m 12 jaar € 3,00 (voorverkoop € 2,50). Graag drinken de koorleden na afloop van het concert een glaasje met de bezoekers. Een consumptie is bij de toegang inbegrepen. Verras een vriend/vriendin of uw geliefde en kom met hem/haar naar dit Valentijnsconcert! Bel voor kaarten ‘s avonds na 19.00 uur: Berny Oude Kempers: 030 – 60 676 26 of Paul Kuipers: 030 – 60 394 89.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren