Update parkeergarage Nieuwegein: Weer meer patiëntenzorg mogelijk

Op dinsdag 28 mei wordt vrijwel alle zorg weer gegeven. De poliklinische afspraken worden waar mogelijk omgezet naar een telefonische of videoafspraak. Wanneer u niets van het ziekenhuis hoort, verandert er niets aan uw afspraak en gaat de afspraak gewoon door. De garage, die afgelopen zondag is ingestort, blijft voorlopig gesloten en is niet toegankelijk (Kijk hier de dronebeelden). ‘Het is onduidelijk hoe lang dit gaat duren’ zo laat het St. Antonius Ziekenhuis weten.

‘We vragen iedereen om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of op de fiets naar het ziekenhuis in Nieuwegein te komen. De fietsenstalling is veilig toegankelijk. Ook is de Kiss & Ride zone bij de hoofdingang van het ziekenhuis bereikbaar om een naaste af te zetten of op te halen.’

Kunt u alleen met de auto naar het ziekenhuis komen? Dan kunt u parkeren bij de parkeergarage Stadshuis of de parkeergarage Theater. Er rijden pendelbussen die u van en naar het ziekenhuis kunnen brengen. Houd rekening met ongeveer 30 minuten extra reistijd.

De betrokken organisaties werken hard aan een structurele oplossing voor het parkeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren