Uitstekende prestatie judoka’s BSPHolland

Op zaterdag 9 december deden er 10 Judoka’s van BSPHolland mee aan de Open Haarlemse Judo Kampioenschappen 2006. De resultaten waren goed: 2 maal goud, 1 maal zilver en 1 maal brons. De prijzen waren als volgt verdeeld:Casper van Rijn, uitkomende in de -37 kilo behaalde een bronzen plaats welke hij afdwong tegen Manoliti Vyent (ook van BSPHolland) in een partij om de derde plaats. Julia Schutter uitkomende in de -40 kilo behaalde een zwaar bevochten zilveren plaats. Mathieu van den Beld, uitkomende in de -42 kilo behaalde een gouden plaats, voor Mathieu was het tevens zijn eerste groote Judo Bond Nederland toernooi. En dan Daan Hageman, uitkomende in de -34 kilo, deze behaalde eveneens goud. Zijn poule wedstrijden werden met glans gewonnen, allemaal binnen 20 seconden met een volle Ippon. In de finale moest Daan uitkomen tegen één van de talenten van de sportschool Kenamju. De coaches: ‘Wij hadden wel een overwinning verwacht, maar zo een…. Nee binnen 10 seconden lag de tegenstander van Daan op zijn rug IPPON en goud voor Daan Hageman, met de felicitaties van van der Geest.’

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren