Uitreiking Trofee Mobiele Reisadviseur van het jaar 2002

Eenmaal per jaar is bij Star Travel de uitreiking voor beste Star Travel Reisburo, beste Touroperator, en beste Star Travel Mobiele Reisadviseur. Nadat Star Travel Reisburo uit Hedel en Hotelplan waren uitgeroepen tot beste reisburo en leverancier van het jaar, was de verbazing en de vreugde groot toen ik als beste mobiele reisadviseur van het jaar werd uitgeroepen!!

Dit is het juryrapport:

‘De jury tot benoeming van Star Travel Mobiele Reisadviseur van het jaar 2002 heeft unaniem besloten uit te roepen tot Star Travel Mobiele Reisadviseur van het jaar Erica Dankmeijer! Erica is sinds juni 2000 actief als Star Travel Mobiele Reisadviseur in Nieuwegein. Erica is enthousiast, gedreven, collegiaal en vooral niet te vergeten een sociaal persoon. Dat Erica in een korte tijd een grote klantenkring heeft opgebouwd is dan ook niet vreemd. Erica voelt zich betrokken bij de Star Travel organisatie. Op alle bijeenkomsten is zij aanwezig om haar mening met andere franchisenemers te delen. Dat ze nu al de stap maakt om een winkel te openen klinkt ons dan ook niet vreemd in de oren. Ondanks nogal wat tegenwerking vanuit de gemeente is het haar dan toch gelukt om binnen een korte tijd een geschikt pand te vinden. Het is duidelijk dat Erica over een enorm doorzettingsvermogen beschikt. Kortom, Erica mag gezien worden als een professionele vakvrouw en een voorbeeld voor de huidige en toekomstige Mobiele Reisadviseurs.’

Aldus het juryrapport en ondertekent door de heer C.C. Stevens, directeur van Franchise For All. De beker, de oorkonde en het bijhorende beeldje kunt u komen bewonderen op de opening van het Star Travel Reisburo op 4 januari 2003.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk