Tweede dag Ronde van Nieuwegein

Mike Siderius heeft woensdag dankzij winst in het tweede criterium de leiding van Melanie van Putten overgenomen bij de 12-13 jarigen. Melanie eindigde in het tweede criterium als derde en staat nu na twee dagen op een tweede plaats, een punt achter Mike. Sam Meijdam, die in het tweede criterium als tweede finishte, staat na twee dagen op een derde plaats, een punt achter Melanie.

Bij de andere twee categorieen lijkt de strijd na twee dagen al grotendeels beslist. Bij de 9-11 jarigen heeft Leonie Boschker nog steeds met 30 punten een 100 procent score. Spannend is nog wel het duel om de tweede plaats tussen Kas Visser (26 punten) en Jeff Schuilenburg (24 punten). Bij de 14-15 jarigen tenslotte is het podium al drie onderdelen hetzelfde: op een Huub Visser, op twee Tom van Merkerk en op drie Jelmer van der Hoek.

De 39e Jeugdwielerronde van Nieuwegein wordt donderdag afgesloten met het derde criterium en de traditionele afvalrace. De 40e Jeugdwielerronde van Nieuwegein vindt plaats in de week van maandag 25 tot vrijdag 29 augustus 2014.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren