Twee straatroven in Nieuwegein

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari vonden er twee straatroven plaats. Vrijdagavond rond 20.30 uur hebben onbekenden op de Schelpenoever een pizzakoerier beroofd. Toen het slachtoffer een bestelling wilde afleveren werd hij ineens door twee onbekende mannen beetgepakt en bedreigd. Hij moest zijn geld afgeven. De daders zijn in onbekende richting weggevlucht.

Signalement dader 1: 20-25-jarige man – 1.80 – 1.85 cm lang – licht getint uiterlijk – donkere ogen en smal gezicht – normaal postuur en droeg een zwarte capuchon, korte zwarte jas, donkere broek. Signalement dader 2: – 1.80 – 1.85 cm lang – stevig postuur – droeg een zwarte capuchon, donker vest, donkere broek, wit/grijze sportschoenen en droeg een grijze sjaal/trui voor zijn mond.

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 januari is op de Utrechtsestraatweg rond 05.00 uur een 29-jarige Nieuwegeiner beroofd. Het slachtoffer fietste voorbij de bussluis toen twee onbekende mannen op een scooter hem staande hielden. Hij kreeg een aantal rake klappen in zijn gezicht en moest zijn portemonnee en telefoon afgegeven. De daders zijn op de scooter weggevlucht in de richting van de Herenstraat. Ook hiervan kon het slachtoffer een signalement geven.

Signalement daders: – Beide mannen droegen donkere kleding – beide mannen hadden een normaal postuur en een van de mannen droeg een bivakmuts over zijn hoofd en was ongeveer 1.80 centimeter lang.

De politie onderzoekt beide berovingen en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over de daders, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren