Twee muzikale optredens in het Dorpshuis Fort Vreeswijk

Zondag 30 juni sluit het Dorpshuis het culturele seizoen af met maar liefst twee optredens. Om 15.00 uur treedt singer-songwriter Margreet op, aansluitend om 16.15 uur de Ukelelies. Tussen de optredens door worden er hapjes geserveerd, en na het tweede optreden is er soep voor de liefhebber.

Margreet
Singer-songwriter Margreet de Ruijter speelt covers op haar gitaar. Ze speelt o.a. Nederlands- en Engelstalige liedjes, ballads en Franse chansons. Ook schrijft ze eigen nummers. Al twee keer eerder stond Margreet op het podium van het Dorpshuis. Deze keer treedt ze samen met Marsha Matton (muziekschool Marsemijn MIA) en Anneke Knipscheer op.

Ukelelies
De Vreeswijkse en Utrechtse Ukelelies nemen je mee naar de roots van de countrymuziek. Meer dan 30 Ukelelies staan klaar om je te verrassen en te vermaken. Ze brengen een hilarische twist naar de oude country en andere nummers met hun unieke mix van zang en ukelele. Verwacht geen cowboys op paarden, maar wel een stelletje vrolijke muzikanten met hun kleine maar krachtige snaren. Van hillbilly blues tot aanstekelijke country ballads, de Ukelelies zorgen voor een optreden vol lachen, luisteren en meezingen.

Entree
De entree is € 2,- voor de hele middag. Normaal gesproken is dat het bedrag dat voor één optreden wordt gevraagd, deze keer krijgen bezoekers voor dat bedrag twee optredens. Uiteraard is het ook mogelijk één van beide optredens bij te wonen: ook dan bedraagt de entree € 2,-. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Soep & Cultuur
De optredens vindt plaats in het kader van Soep & Cultuur, dat elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd. De middag start met een voorstelling, en wordt – voor wie wil – afgesloten met een kop huisgemaakte soep (€ 2,50). In de zomermaanden is er geen programma. Zondag 29 september start het nieuwe seizoen, met een optreden van de band Another Story.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk