TTVN1 en TTVN2 Kampioen

In hun laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie zijn zowel het 1e team van Tafeltennisverneiging Nieuwegein (TTVN) in de 1e klasse, groep C als het 2e team van TTVN in de 2e klasse, groep E erin geslaagd het fel begeerde kampioenschap te veroveren.

In Kockengen namen John Jansen, Paul Oostveen en Rob Seldenrijk tegen WIK een 4-0 voorsprong, maar daarna moesten John Jansen en Rob Seldenrijk in hun tweede enkel een punt afstaan aan hun opponenten. Paul Oostveen pakte het 5e punt voor TTVN, maar Rob Seldenrijk verloor zijn 3e enkelspel. John Jansen en Paul Oostveen wonnen hun laatste enkelspelen, waardoor de eindstand 7-3 in het voordeel van Nieuwegeiners kwam, net voldoende om het kampioenschap binnen te slepen met 1 punt meer dan Huizen 2.

Het 2e team van TTVN had slechts 1 punt nodig om het kampioenschap in de 2e klasse te veroveren. In Soest tegen SHOT 4 verloor Ewa Bednarczyk haar openingspartij, maar Jan Willem Jansen stelde in zijn eerste enkelspel het kampioenschap voor TTVN 2 veilig. De wedstrijd tegen SHOT 4 ging uiteindelijk met voor TTVN 2 met 7-3 verloren. Voor de drie punten zorgde Jan Willem Jansen, terwijl Ewa Bednarczyk en Bart den Blanken er niet in slaagden hun enkelspelen te winnen en ook het dubbelspel ging voor TTVN verloren.

Het 1e jeugdteam va TTVN moest in Kampen aantreden tegen Kampenion 2. Werd in de thuiswedstrijd nog met 6-4 gewonnen, nu kwamen de TTVN-ers met 6-0 achter. Sharon van Zelderen won vervolgens haar 2e enkel. Jesse Oostveen en Deborah Jekel wonnen hun laatste enkelspel en Sharon van Zelderen scoorde het 4e punt voor het hoogste jeugdteam van TTVN, waarmee de uitslag 6-4 in het voordeel van Kampenion werd.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren