TTVN wint ook tweede competitie!

Na de overwinning in Bensdorp op T.T.V. BAT stond voor het eerste mannenteam van TTVN de thuiswedstrijd tegen De Schans 2 op het program. Omdat de toch al omvangrijke ziekenboeg naast 1e teamspeler Piet Verkaik nu ook Rob Groenen zag opgenomen worden, moest het team een beroep doen op 4e team speler Wim Kielen.

Met 8 – 2 won het Nieuwegeinse team van de bezoekers uit Montfoort. Al in de 1e set van de avond zette John van Tuyl de toon met een fraaie overwinning op Jos van Kortenhof. Henk Bleeker had duidelijk meer moeite met Henk v.d. Sluis. Na verlies in de 1e game zorgde hij vooral met zin goede effectvolle topspin slagen, dat de winst in Nieuwegein bleef. Wim Kielen begon sterk tegen Ton Oostrom, maar moest toch toestaan, dat Ton Oostrom uiteindelijk de winst naar zich toetrok. Ook het dubbelspel werd voor TTVN gewonnen door Bleeker/van Tuyl. Na de pauze zetten de TTVN – mannen hun dadendrang voort en na zeven sets was de stand inimiddels 6-1 in het voordeel van de gastheren geworden.

In een afwisselend op en neer gaande strijd moest Henk Bleeker vervolgens met 23 – 25 in de derde game zijn eerste nederlaag incasseren tegen Ton Oostrom, maar daar bleef het dan ook bij ( 8 – 2 ).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren