Toneel en dans voor de allerkleinsten

Kunstencentrum De Kom laat de allerkleinsten kennismaken met toneel en dans. In de vorm van diverse cursussen kunnen zij leren hun expressie vorm te geven.

Op het gebied van toneel is er de cursus ‘Toneel voor kleuters’. Deze cursus omvat 10 lessen van drie kwartier (de eerste les begint op 25 november as om 15.45 uur) waarin jonge kinderen leren hun natuurlijke behoefte aan expressie vorm te geven in een veilige omgeving. Het is een cursus bestemd voor kleuters (4 – 5 jaar) die houden van verkleedkleren, spelen, bewegen en fantaseren.

Peuters reageren vaak heel natuurlijk en enthousiast op het ritme van muziek. Met behulp van muziek, liedjes, spel en dans kunnen peuters zich uiten op een manier die bij hun leeftijd past. Om hen te hiertoe te stimuleren is er bij De Kom de cursus ‘Peuterdans’. Deze cursus is bestemd voor kinderen van 3 en 4 jaar en kan gezien worden als een vervolg op eerdere cursussen, maar er kan ook zonder bezwaar ingestroomd worden door nieuwe deelnemers. De startdatum voor ‘peuterdans’ is woensdag 3 december om 13.25 uur.

Bel voor meer informatie met Kunstencentrum De Kom, te bereiken op werkdagen tussen 11.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: 030 – 6043892.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren