Thuissucces voor TTVN

Werd in de eerste ontmoeting in Huizen nog met 7-3 verloren van het jeugdige 3e team van HUIZEN, in sporthal De Waterlelie behield het 1e mannenteam hun kans op promotie naar de hoofdklasse met een 7-3 overwinning. TTVN nam in dit duel vrij gemakkelijk een 3-0 voorsprong, maar Danny Hendriks en Jan Willem Jansen verloren vervolgens het dubbel en John Jansen zag zijn tweede enkelspel in vijf games verloren gaan (3-2). Met een overwinning van Jan Willem Jansen en een verloren set van Danny Hendriks werd het 4-3. De volgende drie enkelspelen waren voor TTVN en Jan Willem Jansen, die nota bene in de uitwedstrijd alle drie zijn enkelspelen had verloren, was dit keer bij TTVN de sterke man om ook het laatste enkelspel in winst om te zetten.

Tegen kampioenskandidaat HTTC 3, waartegen in de eerste helft van de competitie met 10-0 werd verloren, verloor TTVN 2 thuis met 8-2. Martijn Alblas en Harry Eleveld wonnen elk één enkelspel en Bart den Blanken bleef zonder winst.

Het eerste jeugdteam van TTVN in de landelijke A-klasse moest in Middelburg tegen het eerste jeugdteam van de gelijknamige vereniging zonder de zieke Dennis Boot aantreden en verloor met 8-2. Patrick Nieuwendijk won één enkel en het dubbelspel van Oscar Delissen met Patrick werd door TTVN gewonnen. De nauwelijks van ene zware knie blessure herstelde Sharon van Zelderen maakte als invalster haar debuut in de landelijk A – klasse. Het 2e team moest in Veenendaal tegen SKF 2 genoegen nemen met een kleine 6-4 nederlaag. Deborah Jekel scoorde tweemaal, Ewa Bednarczyk en Nimrod Rakké zorgde ieder voor nog een punt voor de Nieuwegeiners. Het 3e team van TTVN behaalde eveneens bij SKF tegen SKF 3 een 6-4 overwinning. Natalia Bednarczyk en Martijn wonnen elk twee enkels en Henno Frericks won één enkel, terwijl ook het dubbelspel winst opleverde voor TTVN.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren