Thrillerauteur David Baldacci in Nieuwegein

Bent u fan van de meeslepende thrillerschrijver Baldacci ? Kom dan naar deze bijzondere happening. Uitgeverij Arbeiderspers/Bruna presenteert donderdag 11 april aanstaande de wereldberoemde Amerikaanse thrillerschrijver David Baldacci in de bibliotheek ‘De Tweede Verdieping’ in de binnenstad van Nieuwegein.

Tijdens de unieke meet and greet zal Baldacci vertellen over en voorlezen uit zijn nieuwste boek ‘De aanslag’, dat op 23 april zal verschijnen. U krijgt dus als één van de eersten in Nederland een ‘sneak preview’ van deze roman. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden via actie@detweedeverdieping.nu (onder vermelding van Baldacci).

David Baldacci is een Amerikaanse thrillerauteur die in 1996 in één klap doorbrak met zijn debuut ‘Het recht van de macht’. Daarna ging het snel met zijn carrière. Al zijn boeken werden bestsellers. Zijn thrillers kenmerken zich door veel actie met een politieke achtergrond. Baldacci schrijft zowel series
als ‘The Camel Club’ en ‘Sean King & Michelle Maxwel’l als stand alone thrillers. Kijk voor meer informative ook op Hier vindt u alvast een fragment van ‘De aanslag’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk