Teenage-Party op Parkhout

Stichting Maatschappelijk Parkhout (SMP) organiseert in samenwerking met SV Parkhout en met steun van de gemeente Nieuwegein en het KF Hein Fonds op zaterdag 7 oktober aanstaande een Teenage-Party. Dit feest, dat gehouden wordt in het clubhuis van SV Parkhout, is voor voor de jeugd van 12 tot en met 16 jaar en duurt van 20.00 uur tot 24.00 uur.

Je kunt er bij zijn door 5,00 euro  over te maken op banknummer NL14 INGB 0674 9727 16 ten name van Stichting Maatschappelijk Parkhout (SMP) onder vermelding van je naam en geboortedatum (omschrijving in dit formaat: Groot, Jan 19-10- 2009). Dit Inschrijven via de bankbetaling kan tot uiterlijk 5 oktober (hiervoor krijg je ook 2 gratis consumpties). Je krijgt geen bevestiging van de inschrijving. Bij de entree ligt op 7 oktober een deelnemerslijst, samengesteld vanuit de overschrijvingen. De capaciteit van het clubhuis is beperkt. Als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt stopt de inschrijving eerder. Te late inschrijvers krijgen het geld teruggestort.

Bij de ingang wordt (voor teenagers vanaf 14 jaar) op zaterdag 7 oktober om een legitimatiebewijs gevraagd. Hier krijg je ook de 2 gratis consumptiemunten. Deze teenage-party is een gezellig en veilig feest, waarbij uiteraard roken, alcohol en drugs streng verboden zijn. Beveiligers zien hierop toe en zorgen ervoor dat we er met z’n allen een leuke, bruisende, muzikale ontmoetingsavond van kunnen maken. De muziek wordt verzorgd door DJ Imgert.

Via consumptiemunten (2,00 euro) kun je aan de bar alcoholvrije drankjes verkrijgen. De ouders mogen de feestgangers brengen en ophalen (voldoende parkeerplaats aanwezig), maar mogen niet mee het clubhuis in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk