Voor 2 personen en 8 taco schelpen nodig:
300 gram schone gepelde gamba’s
2 limoenen
150 ml yoghurt
3 jalapeno pepers
1 grote zak spinazie van 1 kg
2 teentjes knoflook
witte peper en zeezout
150 gram mini tomaatjes
2 sjalotjes
250 gram camembert
olie
In weinig olie de gamba’s 4 minuten bakken.
In een pan de gehakte knoflook in wat olie aan fruiten, en daarin de spinazie slinken.
Als deze klaar is in en vergiet goed uitlekken.
8 taco schelpen 5 minuten in de oven bakken op 180 graden.
In een blender het sap van de 2 limoenen, de jalapeno’s , wat witte peper en zeezout met de spinazie pureren.
Daardoor de yoghurt spatelen.
De taco schelpen vullen met de gamba’s en halve mini tomaatjes met fijngehakte sjalot .
Daarop de camembert (in reepjes) leggen
De schelpen ongeveer 10 minuten in de oven op 180 graden.
Serveren met de heerlijke spinaziedip.