‘t Hof van Rhijnhuysen nu gevestigd in Rijnhuizen

Op maandag 26 augustus jl. heeft ‘t Hof van Rhijnhuysen haar intrek genomen in het prachtige tijdelijke schoolgebouw aan de Newtonlaan 10A. In de voorafgaande zomervakantie is met man en macht gewerkt om een ruim en licht gebouw neer te zetten in de mooie groene omgeving. De verwachting is dat de school enkele jaren van het tijdelijke gebouw gebruik zal maken terwijl op een paar honderd meter afstand het definitieve schoolgebouw gebouwd wordt.

‘t Hof van Rhijnhuysen is een openbare basisschool die deel uitmaakt van Stichting Robijn, een koepel met 10 verschillende scholen in de regio Nieuwegein en IJsselstein. Deze samenwerking maakt de organisatie sterker en veerkrachtiger. Voor de leerlingen betekent dit dat ze elke dag de zekerheid hebben dat ze goed en eigentijds onderwijs krijgen.

Alle ruimte voor groei
‘De school is kleinschalig opgezet met volop ruimte voor groei. We werken met combinatiegroepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden samenwerken en samen leren. De samenstelling van die groepen varieert per schooljaar en hangt af van het aantal leerlingen. De groepen houden we zo klein mogelijk, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht en persoonlijke groei’ aldus de school.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk