SWN-Jubileum Manifestatie

Op zondag 3 oktober van 12.00 tot 17.00 uur organiseert de Stichting Welzijn Nieuwegein e.o. een grote Jubilieum Manifestatie voor alle Nieuwegeiners. De SWN viert die dag haar dertigjarig bestaan en toont door middels van de vele optredens die middag, hoeveel cultureel talent er binnen eigen accommodatie aanwezig is. Naast het coördinerend sociaal cultureel werk biedt SWN sinds 30 jaar ook gelegenheid aan groepen om zich cultureel te uiten.

Een aantal van deze groepen biedt tijdens de manifestatie een gratis optreden aan. Ook zal er een creatieve expositie zijn van kunstwerken, die binnen SWN gemaakt zijn. Ondanks de donkere wolken van de naderende bezuinigingen zal de jubilieummiddag een vrolijke uitstraling hebben. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

Tussen 12.00 en 13.00 uur zijn er diverse demonstraties en zal er een Marokkaanse buikdanseres optreden. Van 13.00 tot 13.30 uur is het officiële gedeelte van het programma met een presentatie. Daarna barst het feestgedruis los met zang en dans.

Cabaret “Mag het ietsje meer zijn”, breakdance The perfect Combination, de koren Central City Chorus en Heart of Holland, Motion Training streetdance, internationaal volksdansen, Kliek & Co en een multiculturele show met buikdansen, kleding, zang en dans als afsluiting.

Voor de kinderen is er haarvlechten, schminken en andere activiteiten en er is de hele middag een karikatuurtekenaar. Verder zijn er allerlei multiculturele hapjes verkrijgbaar. Tenslotte kunnen de bezoekers via een muurkrant hun mening uiten over het Nieuwegeins sociaal cultureel werk en over de naderende bezuinigingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk