SV Geinoord voetballers op de foto

De Nieuwegeinse C1000 supermarkten gaan in samenwerking met SV Geinoord een lokale sportplaatjesactie houden. De afgelopen weken heeft de fotograaf de jeugdspelers en een aantal seniorenelftallen van Geinoord op de foto gezet. ‘Het was een enorme klus om dit te realiseren, maar het is met veel plezier gedaan’ aldus de fotograaf.

De voetbalplaatjes kunnen gespaard worden bij alle C1000 supermarkten in Nieuwegein. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangen de klanten van de lokale supermarkt van 24 oktober tot en met 3 december 2011 een setje van 5 sportplaatjes van de voetballers van SV Geinoord. Daarnaast zijn er iedere week een aantal producten waarbij een extra setje wordt weggegeven en dus nog sneller gespaard kan worden.

Maandag 24 oktober start de actie in de supermarkten. Aan het eind van de actie is er de mogelijkheid om het album compleet te maken tijdens een ruilmiddag, die door SV Geinoord georganiseerd zal worden. De verzamelalbums worden door C1000 gesponsord. Vandaag, zaterdag 22 oktober werrden deze albums in de kantine van SV Geinoord door de C1000 ondernemers uitgedeeld.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren