Stressvrij je rijbewijs halen in Nieuwegein

De vrijheid van een rijbewijs
Het bezitten van een rijbewijs betekent voor veel mensen vrijheid. Niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of van anderen die welwillend moeten zijn om je naar je bestemming te brengen. Je hebt het vast wel eens meegemaakt: op stel en sprong moest je ergens naartoe. En dan het geregel om er te komen. Het brengt de nodige stress met zich mee. Hoe fijn is het dan om een rijbewijs te hebben en een auto. Omdat het halen van dat roze pasje best eng kan zijn zoek je een rijschool die oog heeft voor jou als toekomstige bestuurder van een auto. Er is een rijschool in Nieuwegein die begrijpt waar je mee zit.

Geen stuurloze missie
Ieder mens is uniek en heeft als individu een andere beleving van de wereld. In de basis zijn we allemaal hetzelfde. De meeste mensen, misschien ook jij, hebben in meer of mindere mate te kampen met rijangst. De gecertificeerde instructeurs van Rijschool Individu zijn speciaal opgeleid voor leerlingen met faalangst. Ze stellen de leerling gerust, voor en tijdens de les. Je leert al gauw letterlijk en figuurlijk snel te schakelen en je merkt al snel dat al die paardenkrachten goed te beheersen zijn. Mocht het nodig zijn is er zelfs een speciaal faalangstexamen aan te vragen. Vanaf de start is er veel aandacht voor het behalen van het belangrijke theoriecertificaat. Deze is immers nodig om het praktijkexamen te kunnen doen.

Vrijblijvende intake bij Rijschool Individu
Omdat jij je prettig moet voelen tijdens het gehele traject is er een geheel vrijblijvende intake bij Rijschool Individu. Je aanvangsniveau wordt bepaald en je maakt kennis met je rij-instructeur. Aan de hand van het gesprek wordt er een aantal te volgen lessen geadviseerd. Zo weet je waar je in grote lijnen aan toe bent in verband met de kosten. Stap je echt voor het eerst achter het stuur van een lesauto? Dan zal de instructeur eerst een gerichte demonstratie geven via een mondelinge uitleg aan de hand van foto’s, tekeningen en situatieschetsen. Ook zal hij laten zien hoe de rijtaak uitgevoerd moet worden.

Lessen volgen in jouw tempo, zonder druk
Ben je op gegeven moment klaar om de weg op te gaan? Dan zal de instructeur je in een oefengebied laten rijden die aansluit bij je niveau van dat moment. Alleen als jij er klaar voor bent mag je in een gebied rijden die een hogere moeilijkheidsgraad kent. Maar ieder individu is anders: geen druk en geen stress. Je bent uniek en je leert in je eigen tempo. Pas als jij er klaar voor bent ga je in de hoogste versnelling. Je vorderingen worden bijgehouden op instructiekaarten zodat je precies kunt zien waar je staat in het gehele leerproces.

De lesauto’s zijn van een prima kwaliteit, goed onderhouden en voorzien van de nieuwste technologische snufjes op het gebied van veiligheid en rijgemak. Bestuurder – jij of je kind – en passagiers zijn volledig verzekerd in een leswagen van Rijschool Individu. Genoeg redenen om te gaan voor de vrijheid van zelfstandig een auto besturen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk